Historiek

Dender Construct BV werd opgericht in het voorjaar van 2005 en het ontstaan van het bedrijf vloeit voort uit de firma Dendermondse Dakwerken BVBA.

De “Dendermondse Dakwerken” (breng eveneens een bezoekje aan www.dendermondsedakwerken.be) werden een 30-tal jaren geleden opgestart door Hermans Luc met als hoofddoel dakwerken, keukens en badkamers. Al snel groeide het bedrijf uit tot een kleine KMO met een 10-tal personeelsleden.
Na verloop van tijd werd het plaatsen van keukens en de badkamers afgebouwd en besloot hij zich te focussen op de dakwerken. Later blijkt dit een groot succes!

Later kwam zoon Tim in dienst en zag dat er meer was dan enkel dakwerken, hij merkte op dat veel mensen op zoek zijn naar één aannemer die alle werken de baas kan en hun verbouwingsproject kan uitvoeren en coördineren van A tot Z.
Geen kopzorgen meer voor de klant, maar wel een vlotte opvolging en uitvoering van alle aspecten van de verbouwing.

De liefde voor het vak en de know how werden doorgegeven van vader op zoon en dit resulteert in een jarenlange ervaring en deskundigheid.

Wat begon met een zolderinrichting hier en een kleine verbouwing daar, groeide snel uit tot tal van mooie projecten.

De ruwbouw- en dakwerken worden door het bedrijf zelf gerealiseerd, de overige werkzaamheden worden uitbesteed aan onderaannemers.
Ondertussen beschikt Dender Construct over een groot aanbod van uiterst gekwalificeerde onderaannemers. Van vloerder tot plafondplaatser, van elektriciën tot stukadoor en van verwarmingsinstallateur tot schrijnwerker: geen enkel aspect van uw verbouwing is onuitvoerbaar!

Ondertussen behoort houtskeletbouw ook tot 1 van de specialisaties en is er al heel wat ervaring en know how in deze materie. 

Ook aan de interieurafwerking wordt de nodige aandacht besteed, u krijgt advies en begeleiding in uw zoektocht naar duurzame materialen, de perfecte badkamer, een functionele en kwalitatieve keuken, passende binnendeuren, en ga zo maar verder…

Veel kijkplezier op deze site en hopelijk wordt uw verbouwing binnenkort gerealiseerd door Dender Construct!

 
 
Cookie verklaring